100 Fruits Name in Tamil and English

We know that if you are reading this article at this time, you want to know about fruits names in Tamil and English, so don’t worry, as you want, we will give you 100+ fruits names in Tamil and English. As we all know how beneficial fruits are for our health and fitness of the whole body.

People who take morning walk and go to gym, they should consume dry fruits in the morning after gym and morning walk, because if you consume dry fruits daily then your body will remain energetic and healthy, more information Read this article till the end.

Let’s know 100 Fruits Name in Tamil and English by the using table:

Apple ஆப்பிள்
Banana வாழை
Coconut தேங்காய்
Orange ஆரஞ்சு
Pineapple அன்னாசி
Papaya பப்பாளி
Mango மாங்கனி
Guava கொய்யா
Lemon எலுமிச்சை
Watermelon தர்பூசணி
Wood Apple மர ஆப்பிள்
Apricots ஆப்ரிகாட்ஸ்
Almond பாதம் கொட்டை
Avocado அவகேடோ
Black Currant கருப்பு திராட்சை வத்தல்
Blackberry கருப்பட்டி
Blueberry புளுபெர்ரி
Cashews முந்திரி
Cherry செர்ரி
Custard Apple கஸ்டர்ட் ஆப்பிள்
Date fruit பேரீச்சம்பழம்
Dragon Fruit டிராகன் பழம்
Fig Fruit அத்திப்பழம்
Gooseberry நெல்லிக்காய்
Pomelo பொமலோ
Grapes திராட்சை
Jackfruit  பலாப்பழம்
Lychee லிச்சி
Mulberry மல்பெரி
Walnut வால்நட்
Olive fruit ஆலிவ் பழம்
Peach பீச்
Pear பேரிக்காய்
Pomegranate மாதுளை
Sapota சப்போட்டா
Starfruit நட்சத்திரப்பழம்
Sweet Lime இனிப்பு சுண்ணாம்பு
Tamarind புளி
Acai Berry அகாய் பெர்ரி
Muskmelon முலாம்பழம்
Prickly pear முட்கள் நிறைந்த பேரிக்காய்
Jujube Jujube
Strawberry ஸ்ட்ராபெர்ரி
Cashew apple முந்திரி ஆப்பிள்
Quince சீமைமாதுளம்பழம்
Passion fruit பேஷன் பழம்
Palm fruit பனை பழம்
Persimmon பேரிச்சம் பழம்
Raspberry ராஸ்பெர்ரி
Red banana சிவப்பு வாழைப்பழம்
Soursop fruit புளிப்பு பழம்
Kiwi கிவி
Myrobalan மைரோபாலன்
Malta fruit மால்டா பழம்
Mimusops மிமுசோப்ஸ்
Dates தேதிகள்
Elderberry எல்டர்பெர்ரி
Monk fruit துறவி பழம்
Cloudberry கிளவுட்பெர்ரி
Cranberry குருதிநெல்லி
Feijoa ஃபைஜோவா
Goji berry கோஜி பெர்ரி
Honeyberry தேன்பழம்
Huckleberry ஹக்கிள்பெர்ரி
Jabuticaba ஜபுதிகாபா
Kiwano கிவானோ
Mangosteen மங்குஸ்தான்
Miracle fruit அதிசய பழம்
Pineberry பைன்பெர்ரி
Salak சலாக்
Satsuma சட்டுமா
Star apple நட்சத்திர ஆப்பிள்
Surinam cherry சூரினம் செர்ரி
Tamarillo தாமரில்லோ
Ugli fruit  உக்லி பழம்
Palmyra fruit பனைவெல்லம்
Sweet potato இனிப்பு உருளைக்கிழங்கு
Kadamba fruit கதம்ப பழம்
Jicama fruit ஜிகாமா பழம்
Pithecellobium dulce பித்தெசெல்லோபியம் டல்ஸ்
Mandarin orange மாண்டரின் ஆரஞ்சு
Limonia-Acidissima லிமோனியா-அசிடிசிமா
Dry dates உலர் தேதிகள்
Solanum Nigrum சோலனம் நிக்ரம்
Badhal Fruit பாதல் பழம்
Cucumber வெள்ளரிக்காய்
Longan லோங்கன்
Loquat லோகுவாட்
Nance நான்ஸ்

 

Video of 100 Dry Fruits Name in Tamil and English: 

 

Photo of Fruits Name in Tamil and English:

Fruits Name in Tamil and English

Conclusion:- 

I hope you liked this article because this article provides the data as you wish Fruits Name in Tamil and English so I think you will get more help from this article if you liked this article please send your feedback using the comment box given below this article. Thanks!

Leave a Comment