We know that if you are reading this article at this time, you want to know about fruits names in Tamil and English, so don’t worry, as you want, we will give you 100+ fruits names in Tamil and English. As we all know how beneficial fruits are for our health and fitness of the whole body.
People who take morning walk and go to gym, they should consume dry fruits in the morning after gym and morning walk, because if you consume dry fruits daily then your body will remain energetic and healthy, more information Read this article till the end.
Let’s know 100 Fruits Name in Tamil and English by the using table:
Apple | ஆப்பிள் |
Banana | வாழை |
Coconut | தேங்காய் |
Orange | ஆரஞ்சு |
Pineapple | அன்னாசி |
Papaya | பப்பாளி |
Mango | மாங்கனி |
Guava | கொய்யா |
Lemon | எலுமிச்சை |
Watermelon | தர்பூசணி |
Wood Apple | மர ஆப்பிள் |
Apricots | ஆப்ரிகாட்ஸ் |
Almond | பாதம் கொட்டை |
Avocado | அவகேடோ |
Black Currant | கருப்பு திராட்சை வத்தல் |
Blackberry | கருப்பட்டி |
Blueberry | புளுபெர்ரி |
Cashews | முந்திரி |
Cherry | செர்ரி |
Custard Apple | கஸ்டர்ட் ஆப்பிள் |
Date fruit | பேரீச்சம்பழம் |
Dragon Fruit | டிராகன் பழம் |
Fig Fruit | அத்திப்பழம் |
Gooseberry | நெல்லிக்காய் |
Pomelo | பொமலோ |
Grapes | திராட்சை |
Jackfruit | பலாப்பழம் |
Lychee | லிச்சி |
Mulberry | மல்பெரி |
Walnut | வால்நட் |
Olive fruit | ஆலிவ் பழம் |
Peach | பீச் |
Pear | பேரிக்காய் |
Pomegranate | மாதுளை |
Sapota | சப்போட்டா |
Starfruit | நட்சத்திரப்பழம் |
Sweet Lime | இனிப்பு சுண்ணாம்பு |
Tamarind | புளி |
Acai Berry | அகாய் பெர்ரி |
Muskmelon | முலாம்பழம் |
Prickly pear | முட்கள் நிறைந்த பேரிக்காய் |
Jujube | Jujube |
Strawberry | ஸ்ட்ராபெர்ரி |
Cashew apple | முந்திரி ஆப்பிள் |
Quince | சீமைமாதுளம்பழம் |
Passion fruit | பேஷன் பழம் |
Palm fruit | பனை பழம் |
Persimmon | பேரிச்சம் பழம் |
Raspberry | ராஸ்பெர்ரி |
Red banana | சிவப்பு வாழைப்பழம் |
Soursop fruit | புளிப்பு பழம் |
Kiwi | கிவி |
Myrobalan | மைரோபாலன் |
Malta fruit | மால்டா பழம் |
Mimusops | மிமுசோப்ஸ் |
Dates | தேதிகள் |
Elderberry | எல்டர்பெர்ரி |
Monk fruit | துறவி பழம் |
Cloudberry | கிளவுட்பெர்ரி |
Cranberry | குருதிநெல்லி |
Feijoa | ஃபைஜோவா |
Goji berry | கோஜி பெர்ரி |
Honeyberry | தேன்பழம் |
Huckleberry | ஹக்கிள்பெர்ரி |
Jabuticaba | ஜபுதிகாபா |
Kiwano | கிவானோ |
Mangosteen | மங்குஸ்தான் |
Miracle fruit | அதிசய பழம் |
Pineberry | பைன்பெர்ரி |
Salak | சலாக் |
Satsuma | சட்டுமா |
Star apple | நட்சத்திர ஆப்பிள் |
Surinam cherry | சூரினம் செர்ரி |
Tamarillo | தாமரில்லோ |
Ugli fruit | உக்லி பழம் |
Palmyra fruit | பனைவெல்லம் |
Sweet potato | இனிப்பு உருளைக்கிழங்கு |
Kadamba fruit | கதம்ப பழம் |
Jicama fruit | ஜிகாமா பழம் |
Pithecellobium dulce | பித்தெசெல்லோபியம் டல்ஸ் |
Mandarin orange | மாண்டரின் ஆரஞ்சு |
Limonia-Acidissima | லிமோனியா-அசிடிசிமா |
Dry dates | உலர் தேதிகள் |
Solanum Nigrum | சோலனம் நிக்ரம் |
Badhal Fruit | பாதல் பழம் |
Cucumber | வெள்ளரிக்காய் |
Longan | லோங்கன் |
Loquat | லோகுவாட் |
Nance | நான்ஸ் |
Video of 100 Dry Fruits Name in Tamil and English:
Photo of Fruits Name in Tamil and English:

Conclusion:-
I hope you liked this article because this article provides the data as you wish Fruits Name in Tamil and English so I think you will get more help from this article if you liked this article please send your feedback using the comment box given below this article. Thanks!